Verstopping afvoer in Huizen?

Wilt u kunnen afwassen zonder dat het afwaswater over uw vloer loopt? Heeft u overlast van een verstopping in Huizen? Neem dan meteen contact op met Attack Riool in Huizen. Ons installatiebedrijf staat altijd voor u klaar! Wij zijn spoedig ter plekke en ontstoppen uw afvoer op vakkundige wijze.

Voor het vinden van de oorzaak van uw afvoer verstopping, zetten wij de nieuwste rioleringstechnieken en rioleringsapparatuur in. Wij ontstoppen bijvoorbeeld onder hoge druk en maken gebruik van een elektrische verenmachine. U zit niet lang met de ronduit vervelende gevolgen van problemen in uw afvoer, want uw verstoppingsprobleem wordt snel en vakkundig opgelost.

Dakgootreiniging en –ontstopping

U kunt niet alleen voor afvoer ontstoppen, maar ook voor het reinigen van uw dakgoot in Huizen en omgeving van Huizen bij ons terecht! Op deze manier voorkomt u onder andere vervelende lekkages, houtrot en ongewenste groei van allerlei soorten schimmels. Neem, zodra u doorkrijgt dat uw dakgoten verstopt raakt, contact op met de ontstoppingsspecialist in Huizen. Wij zorgen voor een grondige inspectie. Door uw dakgoot jaarlijks te laten reinigen verkleint u de kans op problemen. Met onze hulp heeft wateroverlast geen kans.

Heeft u last van een borrelende afvoer of een verstopping? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 10 84.