Rioolinspectie in Huizen

Heeft u last van terugkerende rioolproblemen in Huizen of in de omgeving van Huizen? Neem dan een rioolspecialist van Attack Riool in de arm en laat een rioolinspectie uitvoeren. Wij zoeken door middel van camera-inspectie naar de oorzaak van uw probleem. Als wij de oorzaak hebben gevonden, krijgt u een gratis DVD waarop de beelden zijn vastgelegd. Zo kunt u het zelf ook nog eens nakijken. Tegen een meerprijs kunt u zelfs een officieel rapport laten uitbrengen.

Camera inspectie riool

Bij camera inspectie wordt er een camera in uw leidingen geplaatst en voortbewogen door middel van een duwkabel. De beelden zijn via een laptop op een scherm te zien en zo kunnen wij precies zien waar het rioolprobleem zich bevindt. U wordt vervolgens door onze rioleringsmedewerkers vakkundig met het rioleringsprobleem geholpen, waardoor alles snel weer naar behoren werkt! Voor camera-inspectie in Huizen of in de regio Huizen bent u bij ons aan het juiste adres.

Snel hulp nodig?

Heeft u last van een acute verstopping in Huizen? Ook dan zijn wij uw perfecte partner, want wij staan altijd voor u klaar. Stel dat u na een avondje uit thuiskomt en u kunt niet douchen, omdat er sprake is van een verstopping in uw riolering. Bel dan snel met één van onze medewerkers en wij zijn snel ter plaatse om u te helpen!