Teamfoto Twentyfourseven service
Werkzaam in Huizen, hoofdvestiging Naarden

Afvoer ontstoppen Huizen

Het is mogelijk om zelf een verstopping in het riool te verhelpen. Er zijn verschillende mogelijke oplossingen hiervoor beschikbaar. Echter, het is belangrijk om eerst de exacte locatie van de verstopping te achterhalen. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit ook bij andere afvoeren te testen om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Wanneer het water bij de andere afvoeren wel goed doorstromt, zit het probleem hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als het probleem zich echter ook bij de andere afvoeren voordoet, is het verstandig om Twentyfourseven service in te schakelen.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kunt u mogelijk een borrelend geluid waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit kan echter pas met zekerheid worden vastgesteld nadat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Als u bekend bent met de locatie van deze put, kunt u deze inspecteren. In het geval dat er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, bevindt het probleem zich in uw rioleringssysteem.

Twentyfourseven service: uw ervaren rioleringsbedrijf in Huizen!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw afvoer verstopt is, kunt u proberen dit zelf te verhelpen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Leg de plopper op de afvoer en maak rustige op en neer bewegingen, herhaal dit een paar keer. Spoel een emmer water door de afvoer om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Dit kan ook meteen dienen als een test om te kijken of het ontstoppen geslaagd is.

In het geval van beginnende verstoppingen kunt u gebruik maken van soda. Kook een volle waterkoker en giet het hete water voorzichtig in de afvoer. Dit zal helpen om het reeds aangekoekte vuil los te weken. Neem een half kopje soda en schep dit in de afvoer. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda, deze substantie zal een krachtige reactie geven. Laat dit ongeveer een kwartiertje zo staan. Zet opnieuw een volle waterkoker aan en giet het water door de afvoer zodra het kookpunt is bereikt. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van overblijfselen en kun je meteen zien of het resultaat heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Huizen

Mocht het niet gelukt zijn om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever direct aan de expert overlaat, neem dan gerust contact met ons op. Met behulp van verschillende methoden en onze moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat elke ontstopping voor u wordt opgelost. Neem telefonisch contact met ons op via 035 204 8826 om ons in te schakelen. Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk te helpen en de verstopping op te lossen.


Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 035 204 8826

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over Twentyfourseven service

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je problemen. Of u nou uw sleutels bent vergeten of last heeft van een hardnekkige verstopping in de afvoer, Twentyfourseven service staat voor u klaar met de oplossing!


Bij Twentyfourseven service bent u verzekerd van hoogstaande service door ervaren en hoogopgeleide specialisten. Wij bieden een breed scala aan diensten in verschillende vakgebieden. Dus wat uw probleem ook is, laat het snel verhelpen voor Twentyfourseven service


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Twentyfourseven service

Door A.K
Op 24 april 2023
10

Snel opgelost voor €150 deur geopend op zondag avond andere slotenmaker vroeg 500

Door E.V.Z
Op 24 april 2023
10

Goeie jonge man deur open gefilppperd in Naarden voor €100