Teamfoto Twentyfourseven service

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Huizen voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Huizen, hoofdvestiging Naarden

Als particulier sta je vaak machteloos bij ernstige rioolproblemen en blijven agressieve middelen de enige oplossing. Helaas kunnen deze middelen vaak meer kwaad dan goed doen. Mogelijk worden de rioleringsbuizen aangetast en kunnen ze beschadigd raken. Hierdoor wordt de kans op lekkages groter, wat alleen maar bijkomende problemen met zich meebrengt. Mocht u te maken krijgen met serieuze rioolproblemen in de badkamer, dan zijn wij er voor u! Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons direct op 035 204 8826 en wij komen zo snel mogelijk langs.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot verstoppingen. Haren zijn vaak de oorzaak van deze problemen. Op het moment dat u de douche en wastafel gebruikt, komt er weer nieuw vuil bij in de leiding. Dit zal ervoor zorgen dat de leiding steeds verder verstopt raakt en uiteindelijk volledig dichtslibt. Uiteraard kunnen wij u helpen bij een verstopping in de badkamer. Maar voorkomen is altijd de meest ideale situatie.

Verstoppingen in de badkamer zijn vaak te voorkomen door regelmatig de putjes schoon te maken en na het douchen de haren uit de afvoer te halen. Door een kleine verandering aan te brengen, kan je veel kosten en moeite vermijden. Het schoonmaken van de putjes kan vaak een beginnende verstopping in de badkamer verhelpen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Indien u het niet zelf kunt oplossen, kunt u een deskundige van Twentyfourseven service inschakelen om de verstopping voor u te verhelpen. Neem contact met ons op via 035 204 8826. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe lastig het is om uw badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Met onze ruime ervaring kunnen wij u vaak snel van de verstopping afhelpen.

Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 035 204 8826

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Twentyfourseven service

Ben je op zoek naar een betrouwbare klushulp in de regio Utrecht, Amsterdam of Almere? Zoek niet verder! Bij Twentyfourseven service staan wij altijd paraat om je te helpen met al je problemen. Of u nou uw sleutels bent vergeten of last heeft van een hardnekkige verstopping in de afvoer, Twentyfourseven service staat voor u klaar met de oplossing!


Bij Twentyfourseven service bent u verzekerd van hoogstaande service door ervaren en hoogopgeleide specialisten. Wij bieden een breed scala aan diensten in verschillende vakgebieden. Dus wat uw probleem ook is, laat het snel verhelpen voor Twentyfourseven service


Reviews van Twentyfourseven service

Door A.K
Op 24 april 2023
10

Snel opgelost voor €150 deur geopend op zondag avond andere slotenmaker vroeg 500

Door E.V.Z
Op 24 april 2023
10

Goeie jonge man deur open gefilppperd in Naarden voor €100